I nærområdet til Fevåg havn er det flere flotte steder å utforske og oppleve. Her finner du:

  • Coop Marked Fevåg: En lokal matvarebutikk som ligger 12 minutter å gå fra havna via Fv140. Rett ved butikken ligger bussholdeplassen, som heter Fevåg vegdele, hvor det går buss til Råkvåg og Rissa (og videre til Trondheim).
  • Redningsvesten Pub: En koselig lokal pub, bare 5 minutter unna havna.
  • Øra bra brukt og galleri: En bruktbutikk og galleri som ligger ligger 16 minutter å gå fra havna, hvor det arrangeres konserter. Følge Fv140 bort til Coop Marked Fevåg. Sving til venstre og inn på Fevågveien/Fv718. Du finner mer informasjon og kan kjøpe billetter til arrangementer på deres Hoopla-side
  • Kulturminneløype på Bakstein: En kulturminneløype som forteller om funn fra steinalderen og jernalder. Du kan lese mer på ut.no.
  • Brettingen/Serbertrappa: Følg Fv140 bort mot Coop Marked Fevåg. Turen til Serbertrappa er skilta fra krysset ut mot Vestvikan. Serbertrappa ble bygd bygd av krigsfanger under siste verdenskrig. Til toppen av Brettingen er det ca. 4 km t/r fra Vestvikan og 10 km t/r totalt fra havna. Fantastisk utsikt fra toppen ved klar vær. Toppen av Brettingen som er på 297 meter over havet. Brettingen kan også nås via Rolfstien. Følge Fv140 bort til Coop Marked Fevåg. Sving til høyre og inn på Fevågveien/Fv718 og gå opp til Fevågskardet. Derfra er det merket sti opp til toppen. Denne er beskrevet på ut.no. Totalt blir turen via Fevågskardet på ca 7 km t/r fra havna.
  • Frengsheia: Følg Fv140 bort til Coop Marked Fevåg. Sving til venstre og inn på Fevågveien/Fv718. Etter å ha gått ca 30 min og totalt 2,4 km går det av en vei til høyre. I krysset står det skilt til Frengsheia. Følg vei og merket sti opp via Kvernbekken og Moltdalsløfta opp til toppen. Totalt en tur på ca 10 km t/r. Toppen på Frengsheia er på 350 meter over havet.